TOP KEBAB

TOP KEBAB Altijd lekker, altijd vers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 739 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Top Kebab. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 23:40 Top!
18 mei 2022 om 12:33 delicious food and great service, i agree with the guy below who said this place saved his marriage :-D
17 mei 2022 om 10:35 Top kebab saved my marriage
10 mei 2022 om 16:21 Altijd heerlijk om hier te eten! Ik hoop dat we binnenkort weer doordeweeks weer vanaf 4 uur kunnen bestellen in plaats van 8!
7 mei 2022 om 14:13 my favorite place in Leiden, i eat here 3x a week at least
6 mei 2022 om 8:55 Eten nooit gehad ballen tent
3 mei 2022 om 12:10 Love this place! Always fresh and tasty and fast delivery =D
2 mei 2022 om 10:39 Slecht geen aanrader 4 Turkse pizza besteld 2 vegetarisch Zit er opeens vlees op (niet besteld) Al 45 minuten gewacht en daarna nog eens 20 minuten
1 mei 2022 om 12:22 Very tasy, fast delivery, and affordable prices. Love this place.
1 mei 2022 om 11:01 Patat was koud en hard Geen saus om me Turkse pizza ik raad afhaal aan en niet bezorgen is me vaker gebeurd hier
1 mei 2022 om 1:06 Heerlijk kapsalonnetje
26 apr 2022 om 7:02 Prima kwaliteit, dit raad ik zeker aan