TOP KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Top Kebab. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 2:41 Turkse pizza was goed het broodje kip was koud geleverd, het was al laat in de nacht en de bestelling was ook nog telaat. Gebeld naar de zaak eerst een nieuw broodje beloven we legde het verhaal netjes uit maar meneer was geïrriteerd geworden...
25 feb 2024 om 21:33 Ze waren erg aardig, ook toen er wat verwarring was over de bestelling omdat ik het naar een gekke plek had gestuurd. De turkse pizza was lekker.
19 feb 2024 om 17:53 Delicious kebab and fries as always
19 feb 2024 om 15:52 Broodjes waren weer heerlijk. Goede verhoudingen en op tijd en warm bezorgd. Top!
18 feb 2024 om 7:59 Delicious and big portions
17 feb 2024 om 8:52 Opzich wel oke alleen rrg veel knoflook het dreef leterlijk in de knoflook
12 feb 2024 om 2:02 Rude delivery dude. Said go outside or I'm going back with your food. I added my room and it's not difficult to find the room.
11 feb 2024 om 11:28 took 2 hours to deliver 1 durum
11 feb 2024 om 10:00 Eten was weer top, zeer vriendelijke bezorger
10 feb 2024 om 18:14 Was het wachte waard
2 feb 2024 om 20:53 Prima heerlijk gegeten eten was top Dank jullie wel
27 jan 2024 om 22:27 This kebab surpassed my expectations with its deliciousness! The perfect blend of flavors, coupled with juicy meat and crispy french fries, made for an irresistible combination.